Onze visie

Gezondheid is een groot goed, dit is niet vanzelfsprekend, en dat gegeven heeft altijd al onze interesse gehad. Allebei zijn we ,vanuit een reguliere achtergrond, in de complementaire zorg gerold. Wij zijn respectievelijk twintig en vijftien jaar werkzaam geweest bij praktijk Luijendijk in Ternaard en Tijnje. Daar hebben we mogen ervaren, dat naast de reguliere geneeskunde, mensen op een andere, “alternatieve” manier van hun gezondheidsklachten afkomen. In de reguliere geneeskunde wordt de nadruk gelegd op symptoom bestrijding, in de complementaire zorg staat de oorzaak van de klacht centraal! Hoe bereik je homeostase of anders gezegd; balans in het lichaam.

Wij zijn enthousiast en gepassioneerd over dit vakgebied. Het samen volgen van een opleidingstraject was voor ons dan ook een logische vervolgstap. Zowel de opleiding Medische Basiskennis, als de opleiding tot Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut heeft ons veel gebracht. Doordat de opleidingsinstituten met gedegen achtergrondinformatie werken, ondersteund met wetenschappelijk onderzoek, heeft dit onze kennis en inzichten verrijkt.

Het is een uitdaging om samen met u aan de slag te gaan. Stap voor stap de trap op te klimmen, om uiteindelijk de top te bereiken! Ieder mens is uniek en vanuit deze overtuiging vinden wij, dat niemand gebaat is bij een behandelplan volgens een protocol.  Persoonlijke aandacht en het leveren van maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel!