Orthomoleculaire ondersteuning

Orthomoleculair komt van het Griekse woord Orthos wat juist, recht en gezond betekent. Moleculair staat voor de moleculen betreffende.

Door het inzetten van een voor u op maat voorgeschreven samengestelde dosering van vitamines, mineralen, vetzuren, antioxidanten, enzymen en andere belangrijke voedingsstoffen werken we aan het optimaliseren en behouden van een goede gezondheid. In onze behandelwijze staat het streven voorop om met voeding zoveel mogelijk voedingsstoffen te consumeren. Helaas is het, door verarming van de landbouwgrond, milieu factoren en dat voedsel industrieel bewerkt wordt zelfs voor een gezond persoon bijna onmogelijk om de optimale dosering van voedingsstoffen binnen te krijgen. Wanneer er een tekort ontstaat van bepaalde stoffen is, ontstaat er een  disbalans en kunnen klachten ontstaan. Daarbij komt nog, dat chronische klachten, stressoren en ontstekingen voor een grotere behoefte aan voedingsstoffen zorgen.

Welke supplementen op u van toepassing zijn, kan met behulp van de electro-acupunctuur uitgetest worden. Wij werken met kwalitatief goede orthomoleculaire voedingssupplementen, die gemaakt zijn van hoogwaardige en zuivere bestanddelen. Daarbij letten wij voortdurend op een juiste prijs-kwaliteit verhouding.